Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

8 augustus 2022

Beauty & Lifestyle

Dat de vrouw al vanaf dag 1 centraal staat op onze eilanden is een feit dat vast staat. Want met dit gegeven is ons verhaal gestart. Doorheen de tijd krijgt ons verhaal meer vorm en krijgen we meer en meer de vraag van onze lieve klantjes om de richting van zelfzorg nog meer uit te breiden. En kijk... onder het motto "klant is koning" spelen we dan ook graag in op deze vraag... ;)

 

Zo kan je binnenkort bij ons genieten van een momentje helemaal voor jezelf. Een momentje waar je volledig tot rust kan komen en JIJ centraal staat. 

Van een gelaatsverzorging, manicure, pedicure, gellak tot ontharingen toe... 

 

 

Om onze gelaatsbehandeling op een hoog niveau aan te bieden hebben we gekozen om te werken met het gamma van Mesoestetic. Dit is namelijk speciaal ontwikkeld voor de betere huidinstituten.

Mesoestetic® Pharma Group is dan ook een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic® over de nodige medische ISO-normen.

In samenwerking met het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic® uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. 

De productie- en controleprocessen van Mesoestetic® voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit. Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en meer dan 36 jaar ervaring maar ook dankzij het vertrouwen van talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld, heeft Mesoestetic® een ijzersterke reputatie opgebouwd. 

 

 

Sofie Pennemans zal het volledige beauty gedeelte voor haar rekening nemen. Met een rugzak boordevol kennis en ervaring staat ze vanaf 15 augustus voor jullie klaar op ons eiland in Bree.

Je kan dan ook al vanaf nu een afspraak inboeken als je er graag snel wilt bijzijn. 

Om onze start te vieren ontvang je 10% korting bij je eerst afspraak. Boek ze voor 31 augustus en geniet van deze heerlijke korting! 

 

Tot snel 

 

Liefs Tania & Sofie. 

 

 

Reacties

  • Door Tania Reynders, 8 augustus 2022

    Hey hey,

    Ja hoor.. je kan de cadeaubonnen zowel in de winkels als in de beauty salons gebruiken.

    Liefs Tania

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »