Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

5 maart 2022

Op naar het zonnetje... naar de lente...

Zon... Dat ik er echt nood aan had, en als ik het zo links en rechts hoor was ik niet de enige die hiernaar snakte. Heb jij dan ook spontaan zin om je interieur in een nieuw jasje te steken?

Awel... ik wel..hihi... en als ik het zo merk aan de bezoekjes van onze klantjes de laatste dagen met de vraag naar nieuwe kleurtjes, nieuwe vazen, nieuwe kaarsen,... dan jullie precies ook... 

Vandaar deze blog... want jawel... er werden al héél wat nieuwe spulletjes van Zusss geleverd. Maar niet enkel dat leuke gekende merk staat bovenaan onze lijst. Het merk Gusta neemt een mooie plaats langs Zusss met ook echt mega toffe en vooral betaalbare spulletjes. Vandaar zet ik graag in deze blog deze merkjes in de kijker. 

De nieuwe kleurtjes voor de lente zijn lila en olijfgroen. Dit merk je overal. Heerlijk fris... De vazen hebben allemaal een speciale vorm, tof afgewerkt of hebben een kleine eyecatcher. Met een prachtig boeket bloemen is het helemaal af. 

 

Een mooie vaas in combinatie met de dinerkaarshouders van Gusta. Echt toppers van formaat. Afgewerkt met een gedraaide kaars en je kan instant genieten van pure frisse gezelligheid. 

 

Aan een collectie kaarsen hebben beide merkjes dan weer totaal geen gebrek. Van mooi gedraaid, naar de standaard in verschillende lengtes, naar een geurkaars naar een kaars in een mooi blikje en zoveel meer...  En geef toe.. kaarsen kan je toch nooit teveel hebben hè..  ;) en is zelfs héél leuk om kado te geven, neem daarvoor zeker eens een kijkje bij de wenskaarsjes. Zo schattig! 

 

Maar ook aan kleine details wordt telkens weer gedacht. Je kan inderdaad de kaarsen aansteken met "gewone lucifers", met dat gekende doosje dat je graag weer snel in de kast legt want niet echt past in het interieur... maar kijk... bij ons vind je ook lucifers die een ere plekje verdienen in huis. Omdat ze mooi zijn, een leuke boodschap hebben... gewoon omdat ze van Zusss zijn ;)

 

Dit is slechts een kleine greep uit ons groot assortiment. Zoals je ziet wanneer je zowel online als offline gaat aanmeren is er tal van keuze om je interieur te stylen met mooie lente kleurtjes. Of... kan je wederom aanmeren voor de leukste kadootjes...
Kortom... aan keuzestress geen gebrek... dus... doel geslaagd ;)

Tot snel.. 

Liefs Tania x

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »