Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

30 augustus 2021

Positive vibes...

Dat moment dat je stom verbaasd je weekplanning overhoop moet gooien, want er is weer een beslissing genomen... eentje die je ergens zag aankomen maar waarvan je hoopt totaal geen gelijk te hebben. Helaas.... change of plans.... ineens staat een online afspraken programma maken en leuke acties bedenken op de planning. Maar hey, we gaan niet zeuren en zagen. Neen we blijven positief en gaan er samen voor. Want... wij zijn het vreugdesprongetjes-team remember... :) 

Dus neen, we gaan niet voor een blogje gezaag en geklaag. Neen we gaan voor positive vibes. Ben je er klaar voor? ;)

We gaan er vanuit dat we 4 weken anders gaan draaien dan we gewoon zijn. Maar we gaan die 4 weken leuk maken, opvrolijken. Komaan Tania, vertel nu wat je gaat doen, wat je in petto hebt? :)

Hier komt ie... We gaan in totaal 4 acties doen. Iedere week zal er een nieuwe actie zijn. Eentje om naar uit te kijken, eentje om je slag te slaan online, eentje waarbij we enkel kadootjes uitdelen. Héérlijk toch. We love it!

Kortom gaan we je wekelijks voorzien van die heerlijke keuzestress momentjes. We gaan je telkens weer een nieuwe reden geven om zeker eens online te komen kijken naar onze nieuwtjes, en vooral om niet te vergeten jezelf doorheen deze tijd te slaan met regelmatig een feelgoodmomentje voor jezelf. Een kadootje voor jezelf, een kadootje voor degene die je al zo lang wilt knuffelen, voor degene die je mist, voor degene die voor het tweede jaar op rij een quarantaine verjaardag heeft, voor degene die je een hart onder de riem wilt steken, voor degene... 

Wij als vrouwen team staan gewoon kei hard voor je klaar en hebben er super veel zin in. 

Wil je graag een afspraak maken online om toch gezellig aan te meren in Bree... Dat kan, wij zijn er voor je en we helpen je graag. 

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van de acties? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief... iedere maandag komt er een nieuwsbrief jullie richting uit met de actie. Jullie zijn dan als eerste op de hoogte. En kunnen dus als eerste de kadootjes scoren, want we werken telkens onder het principe "zolang de voorraad strekt". 

Op woensdag zullen we via social media pas de actie van die week bekend maken. Wil je het dus zeker niet missen? Inschrijven maar. (enkel nu krijg je 4 keer op 1 maand een nieuwsbrief, de andere maanden slechts 1 keer :) )

 

Ben jij er klaar voor? Klaar om kadootjes te ontvangen? ;)

Wij wel ... 

 

Liefs en tot snel 

Tania, Elke, Lotte, Marie en Sem... 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »