Theekopjes

Ons eiland is helemaal gebouwd rond het prachtig merk Viva Scandinavia. Eentje waar we zelf ongelooflijk grote fan van zijn. Waarom? Omdat hun verhaal gewoon fantastisch is... 

VIVA Scandinavia is vol passie toegewijd aan de beleving van thee. Wij geloven in de kracht van thee om de levens van onze vrienden, families en klanten te verbeteren. Thee, ondersteund door duizenden jaren aan traditie, verzacht de geest, prikkelt de smaakpapillen, stimuleert het lichaam en brengt ons samen. Een kop thee maakt alles beter. Wij hebben een reeks aan tijdloze collecties gecreëerd om de vreugden van thee te verbeteren. Volgens Scandinavische design principes qua vorm volgend de functie, gebruiken wij hoogwaardig glas, kurk, siliconen en porselein om elegante producten te creëren die zowel ontspannen theedrinkers als echte kenners blij zullen maken. 

Beter voor thee 

Geen enkele andere drank kan meedingen met de bekende gezondheidsvoordelen van thee. VIVA's collectie maximaliseert infusie voor betere smaak, aroma, kleur en ultiem genot. Door gebruik te maken van innovatieve filters, dubbelwandig glas en een gietmechanisme dat niet drupt, maken we thee zetten gemakkelijker, aangenaam en smaakvoller dan ooit. 

Beter voor ontwerp 

Zit je lekker om je favoriete voedselblog te lezen? Neem je een moment om te herstellen van een intense werkdag? Wilt u vocht opnemen na een yogales? Theedrinkers hebben altijd een statement gemaakt met hun levensstijl. Onze collecties maken ook een statement: elegant, modern, gebalanceerd, slim, creatief en functioneel. Eenvoudig gezegd: VIVA's uitzonderlijke reeks van theeproducten is doordrenkt met goede smaak. 

Beter voor kwaliteit 

Elk product is zorgvuldig handgemaakt door geschoolde vakmannen en deze kwaliteit is daardoor gewaarborgd. Door gebruik te maken van geselecteerde materialen bereikt ons theegoed jou in prachtige staat en blijft dit zo voor jaren. Van onze ontwerpstudio's in Kopenhagen naar grote warenhuizen, detailhandelaren naar zelfs de kleinste theewinkels in de buurt, creëert VIVA ambitieus theegoed met uitstekende waarde. 

Wereldwijd spellen met een T 

Nu klanten de toenemende risico's van buitensporig caffeïnehoudende en gezoete drankjes onderkennen, zijn de eeuwenoude voordelen en wijdverspreide beschikbaarheid van thee belangrijker dan ooit. Viva Scandinavia heeft kantoren en vertegenwoordigers over de hele wereld, toegewijd aan het vergroten van de vreugde bij elke kop thee. 

 

Omdat hun collectie zo mooi en uitgebreid is konden we geen keuze maken om hier aan te bieden, vandaar sturen we graag door naar hun website waar je kan genieten van hun design en je keuze op de vrije loop kan laten gaan... En met de code "vivashop" krijg je rechtsreeks 5 euro korting. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2020 L'île en Ville | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel