[powr-chat id="2efefc20_1610825667"]
Jij bent goud waard

Oh wat leuk dat je komt aanmeren...

geniet van je keuzestress ;)

Flip Click Clock Bamboo

€49,99
Natuurlijke materialen, intelligente technologie, fijne details.
Niet op voorraad
Verzenddagen Woensdag en vrijdag
Gratis verzending Orders boven de 60 euro


De Flip Click Clock is gemaakt van hout (kersen, walnoot, esdoorn en witte esdoorn) met laser gegraveerde aanraakbediening bovenaan en de nieuwe flip-alarmtechnologie. Het is ontworpen om uw hele ervaring van dagelijks wekkergebruik te verbeteren.

De technologieën die in de Flip Click Clock zijn ingebouwd, veranderen uw normale manier van gebruik van een wekker. Wanneer het Gingko-logo bovenaan wordt weergegeven, betekent dit dat het alarm is uitgeschakeld en wanneer het mooi gegraveerde alarmpictogram bovenaan wordt weergegeven, betekent dit dat het alarm is ingeschakeld. Met hetzelfde geluid gestuurde kloksysteem als onze andere klikklokken, verdwijnt het klokdisplay automatisch als het stil is, maar is nog steeds elke seconde perfect nauwkeurig. Het licht weer op wanneer u een zachte aanraking of een vrolijke klap of een magische klik van uw vingers geeft.
De Flip Click Clock geeft alleen de tijd weer (12 of 24 uur formaat) in plaats van afwisselend datum en temperatuur. Deze vereenvoudigde weergavefunctie heeft het echter supergemakkelijk gemaakt om in te stellen. Om de tijd en het alarm in te stellen, raakt u eenvoudig de fijne laser gegraveerde knoppen aan. Wanneer het alarm afgaat, 'streelt' u zachtjes een van deze gegraveerde knoppen aan de bovenkant om te sluimeren en om het alarm uit te schakelen, u kunt het eenvoudig omdraaien en de nummers worden ook op magische wijze gecorrigeerd naar een normale display, dezelfde tijd en bewegen net zo nauwkeurig als voorheen.

Flip Cilck Clock - Functies
- aangedreven door ingebouwde 2000 mAh oplaadbare batterij met USB-oplaadkabel inbegrepen of DC5V-stekkeradapter (niet inbegrepen)
- wekker in geluidgestuurd of permanent display
- 12 of 24 uur weergave
- natuurlijke houtafwerkingen in walnoot, kers, witte esdoorn of essen
- aanraakbedieningsknoppen
- flip-technologie: de nummers automatisch
- corrigeren zichzelf wanneer het is omgedraaid
- levensduur van de batterij: ongeveer 6 maanden in geluidsgestuurd scherm of 2-3 weken in permanent scherm
- oplaadtijd: 3-4 uur
- productgrootte: 115 x 70 x 36 mm / 4,25 ’x 2,75’ x 1,42 ’’ (L * W * H)
- productgewicht: 150 g / 0,33 lbs

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen