[powr-chat id="2efefc20_1610825667"]
Jij bent goud waard

Oh wat leuk dat je komt aanmeren...

geniet van je keuzestress ;)

Matcha Capsules

€29,00
Een makkelijke en perfecte keuze voor het detoxen van je lichaam en daarbij geef je je lichaam ook nog eens een energy boost.
Op voorraad
Verzenddagen Woensdag en vrijdag
Gratis verzending Orders boven de 60 euro

The Story

Welcome to the Matcha Paradise!

Onze biologische pure matcha uit Uji Japan is nu ook verkrijgbaar in vegan capsules! Een makkelijke en perfecte keuze voor het detoxen van je lichaam en daarbij geef je je lichaam ook nog eens een energy boost.


Voor sommige mensen is de smaak van matcha te heftig, het wordt omschreven als een umami smaak. Natuurlijk kun je de matcha mixen met een melksoort naar keuze waardoor de smaak van matcha zachter wordt. Maar mocht je geen tijd hebben of de smaak toch te heftig vinden, dan biedt de matcha capsule de perfecte uitkomst.


Wat is matcha en waar komt het vandaan?
Matcha zijn overschaduwde groene theebladeren vermalen tot poeder. Wat Matcha zo speciaal maakt is de herkomst en productiewijze van deze groene thee. De verschillende manieren waarop groene theeblaadjes behandeld worden, zijn bepalend voor de theekwaliteit. Deze Matchapolitan lijn komt rechtstreeks van de top biologische theeplantages uit Uji Japan. Ook hier, zoals bij de befaamde Japanse Gyokuru thee's, worden de plantages vier weken voor de oogst met donkere zeildoeken afgedekt waardoor de theeplanten 90% minder zonlicht krijgen. Om dit te compenseren maken deze theeplanten intensief chlorofyl (bladgroen) aan en produceren deze blaadjes nog méér veel aminozuren. Nadien worden deze voedingsrijke bladeren verder verwerkt en tussen granieten platen vermalen tot krachtig gezond en organisch theepoeder.
De échte matcha kan alleen afkomstig zijn uit Japan, specifiek uit de streek Uji Japan!  

Waarom is matcha nog beter dan groene thee?

Matcha heeft 10 tot 15 keer meer inhoudsstoffen dan groene thee, door het innemen van deze matcha capsule neem je 100% van de inhoudsstoffen op in je lichaam. Het geeft je een energy boost gedurende drie tot zes uur en daarbij reinigt het je lichaam op natuurlijke wijze.

The benefits...
Matcha zorgt met zijn gigantische lading antioxidanten voor een gezonde stofwisseling van het lichaam. Het gaat zogeheten vrije radicalen (die in ons lijf komen door stress, luchtverontreiniging en roken) tegen.
Dankzij zijn aminozuren helpt het met het opbouwen van eiwitten en spierweefsel, die op hun beurt weer essentieel zijn voor groei, herstel en de instandhouding van huid, spieren, organen, botten, haar en nagels. Het geeft, dankzij de theïne, ook een opgewekt gevoel van drie tot zes uur.
Matcha bevat ook mineralen en vitaminen (A, B-complex, C, E en K), chlorofyl en is een bron van voedingsvezels (want je drinkt het hele blad in poedervorm).
Matcha bevat geen calorieën. Omdat matcha een poedervormige groene thee is heeft het alle voordelen van groene thee, maar dan in een hogere graad.

How to... take your matcha pill?

Neem één matcha capsule in tijdens of na de maaltijd met voldoende water.
Maximaal drie capsules per dag. Wij adviseren om na 16.00 uur 's middags geen capsule in te nemen, in verband met een goede nachtrust. Niet op een nuchtere maag innemen en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

WAARSCHUWING (!) 

Niet geschikt voor:

  • bij ziekte (griep)
  • indien zwanger of het geven van borstvoeding
  • bij bepaalde hartaandoeningen, hart & vaatziekten
  • in combinatie met bepaalde medicatie en/of chemokuur
  • in geval dat u gevoelig bent voor cafeïne of theïne
  • niet na 16.00 uur 's middags innemen


Overige informatie
Inhoud: 60 capsules van 275 mg/capsule

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Customer Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

+ Je beoordeling toevoegen