Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

Leef Vol Liefde Pot vol liefde dankbaarheid

Productomschrijving
Wil je meer genieten en minder stressen? Wil je een lichter en gelukkiger leven? Wil je meer plezier halen uit alledaagse dingen? Uit onderzoek blijkt dat dankbaarheid bijdraagt aan geluk en een meer vreugdevol leven. Door dankbaarheid te beoefenen leer je om je open te stellen voor dit geluk en om de mooie dingen te zien en te ervaren.  M...

Wil je meer genieten en minder stressen? Wil je een lichter en gelukkiger leven? Wil je meer plezier halen uit alledaagse dingen? Uit onderzoek blijkt dat dankbaarheid bijdraagt aan geluk en een meer vreugdevol leven. Door dankbaarheid te beoefenen leer je om je open te stellen voor dit geluk en om de mooie dingen te zien en te ervaren. 

Met deze pot vol dankbaarheid krijg je 25 kaartjes als geheugensteuntjes om je te helpen om dankbaarheid te beoefenen. Deze kaartjes kun je ergens een mooi plekje geven met het bijgeleverde houdertje. Daarnaast zit er een blocnote bij waarbij je dagelijks op kunt schrijven waar je dankbaar voor bent en dit kunt bewaren in de pot. 

Zo oefen je elke dag dankbaarheid. En je kunt op mindere dagen een van de blaadjes die je met dankbaarheid hebt gevuld eruit kunnen halen om je eraan te herinneren waar je allemaal dankbaar voor kunt zijn. 

Het beoefenen van dankbaarheid zorgt voor​:

  • Je voelt je gelukkiger

  • Wordt productiever

  • Krijgt betere relaties 

  • Positieve mindset

  • Leeft vanuit overvloed 

  • Meer veerkracht

 

Kun je dankbaarheid oefenen dan? 

Ja zeker! En elke dag wanneer je hiermee aan de slag gaat, zie je steeds meer dingen om dankbaar voor te zijn. Het is een soort spier die je traint. De dankbaarheidsspier.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit vond je ook leuk...

Leef Vol Liefde Pot vol liefde dankbaarheid
Pot vol liefde dankbaarheid
€24,95
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »