Inspirationdays 23-24-25 oktober: 10% korting met code INSPIRATIONDAYS

Inspirationdays 23-24-25 oktober op ons eiland in Bree of shop online met 10% korting!

Gebruik code INSPIRATIONDAYS

Think Tomato

€6,20
Een overheerlijke tomatensaus die niet mag ontbreken in je voorraad kast. Wat je er allemaal mee kan maken?
Op voorraad
Verzenddagen Woensdag en vrijdag
Gratis verzending Orders boven de 60 euro

Check zeker eens de recepten op volgende site.

Julie vertelt:

"Doordat mijn tomatensaus heel puur is en voor 95% uit kerstomaten bestaat, spreekt het voor zich dat de kerstomaatjes die ik in de saus gebruik heel gezond moeten zijn en vol smaak moeten zitten. Bovendien wil ik enkel met Belgische tomaten werken. 

Doordat ik niets op de markt zou brengen wat ik mijn eigen kindjes niet dagelijks zou geven, ging ik op zoek naar de beste tomaten en vond deze uiteindelijk bij Paul en Petra van het Belgische bedrijf Stoffels tomaten.

Paul, een gepassioneerd tomatenteler, heeft samen met zijn vrouw Petra een indrukwekkend tomatenland uitgebouwd. Zo bouwden ze samen het familiebedrijf Stoffels uit op een onafhankelijk en organische manier met een ambachtelijk en tegelijkertijd gesofisticeerd DNA gespecialiseerd in allerhande smaaktomaten.

Ook in de focus op duurzaam ondernemen bleken Stoffels en ik een match: ze zijn pioneer in het duurzaam telen. Zo gaan ze zinvol om met energie, maar ook met water, gewasbescherming en bemesting. 

Ze gebruiken biologische middellen om schimmels of insecten te bestrijden en proberen een ecologisch totaalproduct tot bij de consument te brengen. 

In hun ruim assortiment hebben ze de tomad'or tomaat. Die had ik zelf al vaker in de winkel gekocht doordat ze een zoete smaak hebben, op een natuurlijke manier. Het is dus deze tomatensoort die ik gebruikt in mijn tomatensaus.

Ik vind het belangrijk dat jullie perfect kunnen nagaan wat jullie eten. Check zeker www.stoffels-tomaten.be voor meer info over hoe ze gaan voor 100% smaak, 100% natuurlijk, 100% Stoffels!"

Liefs, Julie

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Customer Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

+ Uw review toevoegen