[powr-chat id="2efefc20_1610825667"]
Home is where the anchor drops

Oh wat leuk dat je komt aanmeren op ons online eiland...

Valentijn

VALENTIJN CADEAUHINT DOORGEVEN?

ZIE TABJE "VALENTIJN ACTIE" RECHTS >>

Yesss... wij doen mee. Hier een selectie van cadeautjes waar we zelf héél blij mee zouden zijn. Nu ja, eigenlijk is alles op onze website een leuk cadeautje voor deze gelegenheid natuurlijk. Maar met deze categorie is misschien je keuzestress wat beperkter... ;)

Voor de ene cliché, voor de andere een vaste waarde om te vieren, om stil te staan bij wie ze lief hebben. Of misschien in deze tijden wel eens een moment om stil te staan bij wat je hebt... 

Maar dus... wij doen mee! Omdat cadeautjes geven en krijgen iets is waar wij zelf vrolijk van worden, waar ons eiland een plekje is om je keuzestress de vrije loop te laten en vooral om met veel liefde een cadeautje te kopen voor eender wie... en ja... ook voor jezelf natuurlijk!

En vooral, omdat we graag in het verrassingsteam zitten en juist daarvoor hebben we iets leuks bedacht. Aan de rechterkant van de website vind je het tabje "Valentijn Actie" waar je een hint kan plaatsen, een mailadres kan opgeven voor wie de hint bedoeld is. Wij doen de rest.

Als extra verrassing van ons hintenteam ontvang je ook 10% korting met de kortingscode "valentijn".

Cliché of niet, doe je mee? :)

Page 1 / 5