Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

Over ons

Wie is de dame die achter L'île en Ville staat en met zoveel plezier telkens op zoek gaat naar nieuwe concepten waar ze zelf blij van wordt... Inderdaad that's me... ;)

Ik ben Tania, alleenstaande mama en samen met mijn 2 zoontjes wonen wij in Bocholt... Als hoofdberoep sta ik in het onderwijs en geef ik in een middelbare school lichamelijke opvoeding. Genieten van een lekker aperitiefje, een spontaan bezoekje aan vriendinnen, een gezellig lekker etentje, (recreatief) sporten, ... kan ik als de beste... ;)

En vooral opnieuw op zoek gaan naar iets leuks voor op mijn eiland, iets nieuws zoeken om het nog gezelliger te maken en vooral jullie telkens opnieuw te overladen is genieten van de bovenste plank... ;)

Kadootjes geven is altijd iets wat ik graag gedaan heb, mensen blij maken. Het moet niet altijd groot of duur zijn. Neen, gewoon de boodschap die je wilt geven wat een vreugdesprongetje tot gevolg heeft... jezelf blij maken, gewoon omdat je het echt wel verdiend! Daarvoor wil ik staan...

Er bestaan zoveel leuke concepten met een mooi verhaal. Die bundel ik graag op mijn eilanden in Bree,  Genk en Sint-Truiden. Zodat er spontaan keuzestress over je heen komt bij het aanmeren, maar daar waar je sowieso het ideale kadootje vindt voor eender wie. Ik probeer samen met mijn dames iedere keer opnieuw een mooi verhaal te creëren tussen de verschillende lifestylemerken. Eentje waar ik zelf volledig achter sta en mij goed bij voel. Kortom waar wij zelf als team super blij van worden.

Ben je op zoek naar iets speciaals, heb je hulp nodig zowel offline als online, dan horen we het super graag...

Inderdaad "we"... want ondertussen heb ik een aantal kei toffe dames aan mijn zijde die me helpen, die jullie cadeautjes met plezier inpakken, jullie helpen in jullie zoektocht of jullie proberen te ondersteunen in de keuzestress... Ben ik zelf druk bezig met mijn 2 kleine knapen, met papierwerk, het verwerken van de online orders, les aan het geven,.... dan staat er zeker 1 van deze toppers voor jullie klaar. 

Ondertussen hebben we het gedeelte Zelfzorg uitgebreid... zo hebben we ook een beautysalon. Een plekje waar je helemaal tot rust kan komen... waar me-time en genieten met een grote G centraal staan... 

Ik zou zeggen... meer zeker eens aan...

Tot snel...

Tania, Elke, Marie, Lotte, Eline, Sofie, Annelien & Kaat x

.   

Heb je al een eigen account?

Altijd handig om alles snel terug te vinden en vooral je wensenlijstje uit te bouwen :)

Social media

Kom je erbij?

4,9Review LogoWij scoren een 4,9 op Google

L'île en Ville

Hoogstraat 32
3960 Bree

BE0754587051

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »