[powr-chat id="2efefc20_1610825667"]
Jij bent goud waard

Oh wat leuk dat je komt aanmeren...

geniet van je keuzestress ;)

Over ons

Wie is de dame die achter L'île en Ville staat en met zoveel plezier telkens op zoek gaat naar nieuwe concepten waar ze zelf blij van wordt... Inderdaad that's me... ;)

Ik ben Tania, alleenstaande mama en samen met mijn 2 zoontjes wonen wij in Bocholt... Als hoofdberoep sta ik in het onderwijs en geef ik in een middelbare school lichamelijke opvoeding. Genieten van een lekker aperitiefje, een spontaan bezoekje aan vriendinnen, een gezellig lekker etentje, (recreatief) sporten, ... kan ik als de beste... ;)

En vooral opnieuw op zoek gaan naar iets leuks voor op ons eiland, iets nieuws zoeken om het nog gezelliger te maken en vooral jullie telkens opnieuw te overladen is genieten van de bovenste plank...

Graag zet ik verschillende concepten in de kijker, er lopen zoveel getalenteerde ondernemers rond die we graag ontdekken en mee willen helpen hun droom waar te maken. Deze versterken we graag met grote spelers waar we veel van kunnen leren en wie onze nieuwe spelers opwaarderen. We proberen iedere keer opnieuw een mooi verhaal te creëren tussen de verschillende lifestylemerken. Eentje waar we zelf volledig achter staan en ons goed bij voelen. Kortom waar we zelf blij van worden.

Ben je op zoek naar iets speciaals, heb je hulp nodig zowel offline als online, dan horen we het super graag...

Inderdaad "we"... want ondertussen heb ik 3 kei toffe dames aan mijn zijde die me helpen, die jullie cadeautjes met plezier inpakken, jullie helpen in jullie zoektocht of jullie proberen te ondersteunen in de keuzestress... Ben ik zelf druk bezig met mijn 2 kleine knapen, met papierwerk, het verwerken van de online orders, les aan het geven,.... dan staat er zeker 1 van deze toppers voor jullie klaar. 

Ik zou zeggen... meer zeker eens aan...

Tot snel...

Tania, Elke, Marie en Lotte x