Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

Zusss Cafe Couture Slimming Detox | Groene thee

Productomschrijving
Deze biologische Slimming Detox blend is op basis van groene thee, yerba maté & spirulina. Reinig je lichaam met deze speciaal daarvoor samengestelde 'slimming detox' groene thee. De groene thee, citroengras, yerba maté en spirulina zorgen voor een unieke en energieke blend. Vakkundig gemengd om de natuurlijk voorkomende vitaliteit van deze ...

Deze biologische Slimming Detox blend is op basis van groene thee, yerba maté & spirulina.

Reinig je lichaam met deze speciaal daarvoor samengestelde 'slimming detox' groene thee. De groene thee, citroengras, yerba maté en spirulina zorgen voor een unieke en energieke blend. Vakkundig gemengd om de natuurlijk voorkomende vitaliteit van deze ingrediënten te maximaliseren en te stimuleren. Een heerlijke thee om te combineren met een gezonde levensstijl.

De pyramides zijn biologisch afbreekbaar. Ze worden geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige stoffen zoals; maiszetmeel en rietsuiker.


How to... make a delicious cup of Slimming Detox tea?
3 minuten | 80°C | theïne +

Where do you store your tea?
De pyramides bewaar je makkelijk in de daarvoor bestemde Café Couture recyclebare bewaarblikken. Deze zijn licht- en luchtdicht.

Overige informatie:
Inhoud: 30 á 3 gram per pyramide
Ingrediënten: biologische groene thee, biologische yerba maté, biologisch citroengras, biologische spirulina, biologische citroenolie, biologische citroen en bergamot aroma
Categorie: groene thee

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »