Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

2 mei 2023

Hét dagelijks huidritueel van Likami

Likami is een Belgisch biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. 'Superfood voor je huid': dat is de slogan. Het is de kern van het merk en onze belofte aan u. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten geven je alles wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging. En is dat niet niet wat we allemaal willen voor onze huid? 

 


Eco - luxueus... Het respecteren van de natuurlijke aard van uw huid, ligt aan de basis van het assortiment van exclusieve producten. Zacht maar rijkelijk, puur en simpel, het gamma natuurlijke huidverzorgingsproducten maakt van uw dagelijkse lichaamsverzorging een 'all-natural premium' ervaring. Geschikt voor lichaam en gezicht - zelfs de gevoelige huid, zodat elk lid van uw gezin kan genieten van de voordelen van de Likami natuurlijke producten!

 

 

Huidverzorging op maat! 

Likami is een eco-luxueus beautymerk dat je huid eenvoudig, maar compleet en 100% natuurlijk verzorgt. De resultaten zijn verbluffend, ongeacht je leeftijd, geslacht en huidtype. We raden je aan om dagelijks het ‘facial 4-step program’ te volgen voor het beste effect op je huid.

 

STAP 1: Cleansing Milk! 

Deze milde, natuurlijke reinigingsmelk is geschikt voor alle huidtypes, met een pH-waarde dichtbij deze van je huid. De milde melkachtige emulsie reinigt diep in de poriën zonder de beschermende hydrolipidenmantel aan te tasten. De reinigingsmelk geeft je een satijnzachte, schone huid die stralend en gehydrateerd is. 

De cleasing pad is een absolute meerwaarde voor dit zalig ritueel twee keer per dag. 

 

STAP 3: Facial toner! 

Spray wat van onze Facial Toner op je gezicht om te hydrateren, tonifiëren en in balans te brengen, en druk het zachtjes in je huid. Nogmaals, vergeet je hals niet! Toner verwijdert de laatste restjes vuil en onzuiverheden die in je poriën zijn achtergebleven nadat je je gezicht hebt gewassen. Wanneer dit wordt toegevoegd aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine en regelmatig wordt gebruikt, kan het een grote positieve invloed hebben op het uiterlijk en de strakheid van je poriën. Oh hi, aging skin....

 

STAP 3: Serum!

Dit hoogwaardige, natuurlijke serum stimuleert de natuurlijke celregeneratie en verbetert de elasticiteit van de huid. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd. Bovendien helpt het om fijne lijntjes te verminderen, roodheid te kalmeren en de natuurlijke teint te verbeteren.

 

STAP 4: Protect & hydrate

Een hydraterende boost voor de huid. Deze rijkelijke, hydraterende crème heeft een lichte textuur, wordt snel geabsorbeerd en laat de huid glad en soepel achter.

 

 

 

Wist je dat... je alles apart kan krijgen maar er ook een ideale kit is waar de vier stappen in zitten. Super handig om het Likami te leren kennen of om mee op reis te nemen.

Kortom... Zie hier nog eens alles op een rijtje voor een heerlijk dagelijks ritueel voor je huid... Geniet van de pure Zelfzorg! 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »