Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

24 februari 2023

Wellmark in de kijker...

Wellmark bestaat deze maand 5 jaar en werd opgericht door een toffe spontaan dame uit Den Bosch. Marleen haar droom was om een goed product te ontwikkelen met een sociale bijdrage. Ze ging op zoek naar een goede balans tussen goed verkoopbaar, mooie producten en 'het juiste doen'.

 

De weg die de producten afleggen, is weerspiegeld aan de buitenkant. Kwalitatief hoogwaardige inhoud in een chique en luxe verpakking daar gaat en staat Wellmark voor. Niet voor eenmalig gebruik maar voor eindeloos plezier. Het handgemaakte wordt weerspiegeld door het gebruik van de vintage labels, minimalistisch maar slijtvast. De leuke quotes zoals 'may all your troubles be bubbles' of 'bring out the bubbles' zorgen sowieso voor een glimlach op jouw gezicht. Heerlijk toch... 

 

Wellmark maakt zich sterk voor een betere wereld, om deze reden is er bewust gekozen voor glazen flessen. Het glas zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar heeft ook een duurzaam aspect. De glazen flessen kunnen namelijk nagevuld of hergebruikt worden. Wellmark heeft een breed assortiment met navulverpakkingen, hierdoor is jouw glazen fles een tijdloos item, je hoeft het namelijk niet weg te gooien! 

En wat ons dan nog des te meer fan maakt naast het duurzame en de luxe afwerking... is het verhaal van de sociale werkplaatsen.  ''Een goed product voor jou, het milieu en de omgeving.'' Dat was Marleen haar doel!

Om deze reden is ze op zoek gegaan naar organisaties die haar verder konden helpen. Zo is de samenwerking ontstaan met de sociale werkplaatsen, hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Die om wat voor reden ook wat extra ondersteuning nodig hebben, bij de sociale werkplaatsen krijgen ze de ruimte om te groeien op hun eigen tempo. Deelnemen aan de maatschappij geeft het gevoel van dat je ergens aan bijdraagt en het zorgt voor zingeving.

Wellmark heeft een prettige samenwerking met verschillende sociale werkplaatsen die de productie van de Wellmark producten op zich nemen. 

 

Begrijp je nu waarom we zo fan zijn? En jullie duidelijk ook... telkens opnieuw wanneer we het verhaal bij het product vertellen merk ik dat het jullie iets doet. Mooi toch! 

 

Graag voegen we ook nog een leuk filmpje toe hoe jullie deze toffe dames nog beter kunnen leren kennen..Veel kijkplezier en tot snel om dit zalig merk te leren kennen. 

Liefs Tania x

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »