Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

2 mei 2023

Het verhaal achter het mooi merk "Pineut"?

Je hebt het vast al zien staan op mijn eilanden... die mooie flessen met gedroogd fruit die je kan omtoveren tot lekker tafelwater. Die flessen met een toffe boodschap op om de lekkerste zoete bereidingen te maken.. Om maar te zwijgen over de lekker sangria's en mojito's... Klinkt goed hè.. I know... je bent vast al overtuigd! Maar... het verhaal er achter maakt het nóg overtuigender... lees gerust verder.. 

 

 

Hoe het merk zichzelf omschrijft? "Een club vrijzinnige aanpakkers met een missie; het realiseren van gelijke kansen voor iedereen!" Heerlijk toch! is dat niet een missie waar we allemaal achter staan en dus ook willen steunen? 

Bij Pineut vinden ze dat iedereen lekker mee moet kunnen doen. Iedereen heeft namelijk een bepaald talent, groot of klein, en moet de kans krijgen om dat talent in te kunnen zetten. Zo worden genietmomentjes voor jou ook ineens directe kansen voor een ander. Lekker he? Laten we er samen wat moois van maken. Love it! 

Je eigen lot bepalen en met plezier door het leven stappen. Bij Pineut vinden ze dat iedereen die mogelijkheid moet hebben.​ Precies om die reden hebben ze een high five label in het leven geroepen. Alle pineut producten bieden namelijk directe kansen voor mensen die aansluiting missen of simpelweg even achterop zijn geraakt.

Een High five product staat voor:

1. Gelijke kansen  Geeft mensen die aansluiting missen een directe kans om mee te doen

2. Plezier en ontwikkeling  Staat garant voor een goede dosis werkplezier en talent ontwikkeling

3. Sociaal genieten  Helpt jou sociaal genieten. 1% van de omzet doneren ze aan een goed doel

 


Bevredigend werk hebben is de basis is van een zelfstandiger, leuker en beter leven. En daar gaan ze voor in het productiehuis van Pineut. Want daar werken hun persoonlijke helden en heldinnen met veel plezier aan de mooiste producten.​ Bij het productiehuis staan werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en groei centraal. 

Hier worden de Pineut producten samengesteld, ingepakt en verzonden. Hoe meer producten hier worden gemaakt, hoe meer kansen we kunnen bieden voor een ander.  Mooi toch! 

Kortom... Wanneer een beeld meer zegt dan 1000 woorden... 

Veel kijkplezier... 

 

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »