Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

30 oktober 2022

Ladies Night

Wanneer je al langer een aantal leuke activiteiten wilt uitwerken maar het om de één of andere "reden" er maar niet van komt. Zo stond een ladies night organiseren al langer op de planning... 

Vraag me echt niet waarom het er maar niet van kwam... :) Maar kijk... door de Golden Thursday van i.am.klean was het zover... het was precies een "schop onder mijn kont". Want ... het idee werd werkelijkheid. 

Door de fantastische actie van i.am.klean gingen we helemaal all in... Workshops werden zorgvuldig getest, goedgekeurd en georganiseerd, wenslijstjes werden massaal ingevuld en ik spamde jullie volop online zodat je het zeker niet zou missen ;)

 

 

Dat jullie fan zijn van de fantastische minerale make-up van i.am.klean hebben jullie meer dan duidelijk gemaakt.. amai... er werden dan ook vele wensenlijstjes ingevuld, de workshops waren volgeboekt en er werd spontaan aangemeerd voor gratis make-up advies. Wist je trouwens dat je hier altijd gratis voor kan aanmeren? Op alle drie de locaties werken er namelijk professionele visagistes ;)

 

En dan die dag zelf... cava werd koud gezet, goodiebags werden gevuld, wensenlijstjes stonden klaar en mijn dames keken er vol spanning naar uit. Ze waren er helemaal klaar voor, hebben er ook weken naar uitgekeken en spraken af om helemaal in thema gekleed te gaan... ZALIG! 

Dat ze het fantastisch gedaan hebben en dat jullie opkomst groter was dan dat we hebben durven dromen... je hoopt natuurlijk dat het aanslaat, je hebt totaal geen idee of je voldoende reclame hebt gemaakt en of je aan alles gedacht hebt... maar kijk... het was één groot succes! DANKBAAR! ZALIG! ONBESCHRIJFLIJK! 

En vooral... heerlijk om te zien hoeveel dames gewoon een avondje tijd maakte voor zichzelf... een avondje kozen om te komen genieten op ons eiland... daar waar zelfzorg centraal staat! you all rock! 

Op naar een volgende keer... beloofd! 

Maar voor nu genieten we nog na van onderstaande beelden...

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »