Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

9 augustus 2021

3x Eco-friendly

 

Met ons eiland willen we helemaal mee gaan met de tijd, niet enkel onder het motto 'het moet leuk en hip zijn", neen ook onder het motto "ecologie". Want dit is echt wel een woord dat meer en meer in de mond genomen wordt. Maar ook eentje waar we allemaal ons steentje aan willen bijdragen. 

 

 

Iedereen heeft dan ook wel al eens van “sustainable” gehoord. Want inderdaad, duurzaamheid, daar draait het meer en meer om. Op allerlei mogelijke manieren proberen we hier allemaal aan mee te werken, vooral om de afvalberg te beperken. En ja hoor... ook allerlei producenten van super toffe luxe producten zijn hier vollebak mee bezig.... en die steunen wij maar al te graag en voegen we maar al te graag toe aan ons concept. 

Hieronder zetten we 3 merken in de spotlights waar een mooi verhaal achter schuilt in het teken van duurzaamheid. 

 Oohh: 

In dit Deense bedrijf, Lübech Living, staan ze 100% stil bij het gegeven. Bij het produceren van de leuke Oohh bloempotten staat natuur en milieu centraal. Dit door de verschillende soorten materialen die beschikbaar zijn voor hergebruik. Zo gebruiken ze papier, zand, PET-flessen, rubber en hout. Deze worden gerecycleerd tot originele en mooie bloempotjes en vazen. De Oohh potjes zijn helemaal uit papier en karton gemaakt en zijn afwerkt met een natuurlijke latexcoating die ervoor zorgt dat het water niet opgenomen kan worden door de potten. Modern of rustiek, ze passen ze in elk interieur en zijn werkelijk “Oohh” zo mooi!

 

 

 

 

 

Wellmark: 
Het merk met de leuke quotes op alle flesjes en kaarsen is Wellmark. Handzepen, handgel, handcrème, badzout,.... je zegt het maar... Ze selecteren en stellen met veel zorg alle grondstoffen samen en kopen deze zelf in. Alle ingrediënten zijn vegan, bevatten geen palmolie, SLES of parabenen en de kaarsen zijn gemaakt van sojawax, maar ruiken wel overheerlijk! 
De producten worden verpakt in mooie glazen flessen. Ze ogen niet alleen luxueus en mooi, ze zijn ook hervulbaar. (baai baai aflvalberg ;)) Hun navulverpakkingen zijn dan ook een groot succes bij onze klanten! Bovendien worden de producten verpakt in recycleerbaar verpakkingsmateriaal. Zeg nu zelf, een handzeepje met een leuke quote, fleurt toch meteen je toilet, badkamer of keuken op en tovert spontaan een glimlach op je gezicht!

 

 

House Raccoon: 
Het merk dat iedereen wel kent ondertussen. Want de jonge eigenaars met een groen hart kwamen reeds op tv. Dit om hun bedrijf vol trots in de kijker te zetten... 

Hun motto is dan ook... 1 product, 1 boom! Ja, dat is House Raccoon. Dit designlabel richt zich zowel op interieurdesign als de natuur. Bovendien worden de producten met de hand gemaakt. Voor elk verkocht product planten zij een boom, ongeacht of het een bloempotje, kaarshouder of plateau is. Dit doen ze natuurlijk niet zelf maar ze werken hiervoor samen met “Trees for the Future”. Benieuwd waar ze reeds een bijdrage geleverd hebben aan het planten van bomen? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website...  

House Raccoon startte in oktober 2017 en plantte ondertussen al meer dan 37.000 bomen. Bovendien hebben de producten allemaal een uniek design en zijn ze beschikbaar in verschillende mooie kleuren!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »