Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

3 mei 2022

i.am.klean... en jij?

Cent Pur Cent is al langer een gevestigde waarde binnen de make-up. Dat zal je vast wel kennen of zeker eens van gehoord hebben. I.am.klean is pas enkele jaren op de markt en maakt een speer in haar bekendheid als zusje van CPC. Zelf mega fan van dit merk, hun visie en de ingrediënten heeft er voor gezorgd dat we dit willen aanbieden aan onze lieve klantjes... 

 

 

Ondertussen staat het al een dik half jaar op onze eilanden te pronken en werden er al meerdere workshops gegeven. Telkens zaten ze vol en waren de klantjes mega enthousiast. Het goed gevoel van de make-up op hun huid en vooral de mooie naturel look die je heel simpel kan creëren deed hen des te meer stralen. Wil je graag eens total loss gaan.. ook daar heeft i.am.klean toffe producten voor. Voor ieder wat wils en vooral helemaal mee met de kleurtjes van de tijd. 

 

Waarom we achter dit merk staan? Sowieso omdat we de mening van Caroline helemaal delen. Ze  is van mening  dat elke vrouw het  recht heeft op een gezond en gelukkig leven en dan in haar geval met makkelijke, mooie en healthy  make-up. Ook wij schreeuwen van de zaken dat zelfzorg zo belangrijk is... Op alle manieren die je maar kan bedenken... en make-up... stralen... is er sowieso eentje van. 

De samenstelling van i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.  Bovendien werden ze ook dermatologisch getest en zijn ze hypoallergeen.

 

 

Mooie producten is één ding, maar ze houden ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van de gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.

Ze zijn as natural as possible en bovendien ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes. De minerale make-up is zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat. Via onze workshops helpen we je super graag om het onder de knie te krijgen. Om je persoonlijk bij te staan en je te helpen in het scoren van de kleurtjes die perfect bij je passen. 

 

 

Het ultieme doel is dat iedere vrouw zich mooi kan voelen en helemaal zichzelf kan zijn, zonder dat ze ‘perfect’ moet zijn. Een mooiere wereld creëren begint bij jezelf, bij durven veranderen in je hart en mind, en niet alleen in je hoofd. Daarom deze eenvoudige, eerlijke, gezonde en verantwoorde make-upproducten die je niet alleen een instant happiness, maar vooral ook een duurzaam gevoel geven!

 

Kortom.... STRAAL.... 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »