Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

14 juni 2022

Meer beleving...

Maar... dit komt natuurlijk voor ons niet zomaar uit te lucht gevallen... hier zijn we achter de schermen al een tijdje mee bezig.. als ik er nu over nadenk al een aantal maanden... maar dan toch ook weer niet. Je kent dat wel... het komt naar de voorgrond en het verdwijnt weer eventjes... 

De tijden zijn dan ook erg onzeker... dat weten en voelen we allemaal.. ook wij... maar we hebben tegelijkertijd ook een droom, een doel, een missie, een visie... iets wat we willen nastreven... 

Door deze "onzekere" tijden moeten ook wij schakelen, telkens onszelf opnieuw uitvinden, besparen, nieuwe dingen proberen, investeren, een stapje vooruit, een andere stap on hold zetten,.... noem maar op... Maar ook dit maakt dan weer net het ondernemen leuk/uitdagend... 

Zo zijn er een aantal stappen on hold gezet, zijn er vele excel sheets vol cijfertjes de revue gepasseerd en gaan we schakelen... vol spanning een sprong vooruit... 

Zo starten we eerst en vooral, als alles goed loopt, in augustus met ons derde eiland in Sint-Truiden. Mannekes... inderdaad een grote stap... eentje waar we veel over hebben nagedacht maar waar ons gevoel des te meer zegt "GAAS"! 

 

 

Er werd al uitgebreid op geklonken met ons huidig team... Want hoe je het draait of keert... deze stap kan niet gemaakt worden als het huidig gebeuren niet goed zit. We mogen dankbaar zijn met toppers van dames in ons team. Op mijn beurt mag ik dan weer dankbaar zijn voor een zakenpartner als Kees. 

 

 

 

Maar los daarvan schakelen we ook richting nog meer beleving. Zoals jullie vast wel weten staan vrouwen bij ons centraal... waarbij zelfzorg, jezelf in de kijker zetten, jezelf eens verwennen, jezelf eens op de voorgrond zetten centraal staat. 

Dit is zo persoonlijk en mega ruim... en daar willen we proberen aan te voldoen. Iedereen ziet zelfzorg als iets anders of wordt blij van een ander gegeven. Een nieuwtje in het interieur van Zusss of Räder. Speciaal bijdragen aan een ecologisch gebeuren met Wellmark. Een verhaal centraal zetten waarbij sociale werkplekken een vaste waarde zijn van HelenB. Nieuwe make-up van i.am.klean... en ga zo maar verder. Ja ook een wandeling, een goed boek, een gezellig theetje in het zonnetje... het kan allemaal. Zolang jij maar centraal staat en dit moment helemaal voor jezelf is. 

Om meer deze beleving op onze eilanden centraal te zetten willen we meer inzetten op me-time momentjes. Vandaar zullen er nog meer mogelijkheden zijn om een moment voor jezelf te plannen waarbij je ondergedompeld wordt in een me-time momentje. Zo zullen we i.am.klean uitbreiden en zullen er nog meer schoonheidsmerken toegevoegd worden. Waarbij we je graag helpen met telkens een 1 op 1 momentje. 

Blije gelukkige vrouwen daar gaan we voor. Voor iedereen is de weg er naartoe anders. Maar de beleving gaan we hierbij meer betrekken. 

Zo kan je binnenkort bij ons aanmeren voor een zalige gezichtsbehandeling met een uitgebreid assortiment van producten, kan je je nagels laten verzorgen in het kleurtje naar wens, kan je een make-up momentje boeken wanneer jij maar wilt,... kortom... ben je meer dan welkom voor nog meer kadootjes voor jezelf. 

Om deze twee grote nieuwe stappen waar te kunnen maken zijn we natuurlijk op zoek naar toffe dames. Vandaar staan er ook 3 vacatures open waar jij misschien wel binnen past. 

Onder het motto "beter geprobeerd dan naderhand spijt" nemen we vol spanning maar met des te meer goesting deze stappen samen met ons team en met jullie. 

Kortom... wordt vervolgd... 

Maar voor nu... solliciteren maar ;)

Liefs Tania 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »