Afspraken Beauty
0
Beauty
Lifestyle
Gifts

14 april 2022

Tafelen met een gouden randje

Samenzijn in zijn puurheid en eenvoud. Gewoon genieten en bijbabbelen. Van serieuze gesprekken tot lachen en gekken. Love it! Als ik naar mezelf kijk en deze momenten wil creëren gaan deze meestal gepaard met een etentje. Maar waarom op locatie gaan als je dit volledig thuis kan beleven. 

Vandaar wil ik in deze blog jullie even een bron van inspiratie geven hoe je simpel, fris en zomers een mooie setting kan creëren. Laat het een inspiratie zijn waarbij eigen inbreng waar jij je goed bij voelt of je helemaal typeert de grote meerwaarde zijn. Maar deze tips kan je zeker als basis gebruiken. 

Pasen staat dit weekend met stip op de planning maar ook moederdag en vaderdag lonken om de hoek. Om maar te zwijgen van alle mooie redenen die we kunnen bedenken om voluit te gaan om gezelligheid op te zoeken waarbij zowel onze gasten als onszelf verwennen centraal staat. 

Natuurlijk kan je alles vinden op onze eilanden.. vandaar start ik hier eventjes met een handig overzicht van de gebruikte spulletjes.. ;) of klik hier

 

 

Voor de frisse look ben ik voor wit en goud gegaan met leuke details om de look volledig af te werken. 
Bovendien geeft het goud ook een extra mooie touch om het geheel uit het oog te laten springen. 

 

Om de combinatie speelser te maken zijn de apen een absolute meerwaarde, dit afgewerkt met toffe kaarsjes en het hartje dat telkens terugkomt. Mooie servetten met een boodschap en een vaas met een prachtig boeket droogbloemen zorgen er dan op hun beurt weer voor dat het plaatje volledig klopt. 


Ik zou zeggen... ga zeker nog voor je persoonlijke eigen inbreng... dit is sowieso altijd de grootste meerwaarde. ;) Al ben ik er van overtuigd dat je hier al een hele eind mee op weg kan. 

Ben je nog op zoek naar inspiratie onder het thema "chique". Neem dan zeker hier een kijkje, schrijf je in en ontvang gratis een mooie inspiratiegids boordevol tips & tricks. 

Dan rest mij enkel nog een dikke dankjewel aan Lauren voor de grote hulp achter de schermen om deze blog mede mogelijk te maken... x

 

Geniet met een grote G van je momenten aan tafel met een gouden randje. 

 

Liefs Tania x 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »